21 juni is de Internationale Yoga Dag. Wij organiseren op deze speciale dag een unieke sponsoractie.

Op de Internationale Yoga Dag zijn er op talloze plekken in de wereld acties en initiatieven om yoga onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Op deze dag zal ik met een Global Mala aandacht vragen voor Yoga4All en Yoga4Parkinson en een sponsoractie houden.  Ik daag mijzelf uit om op deze dag

108 x de Zonnegroet te brengen

De zonnegroet (Surya Namaskar) is een reeks van 12 houdingen achter elkaar. 108 is een heilig getal in vele oosterse religies en tradities, zoals het Hindoeïsme en Boeddhisme.
Meer informatie over Global Mala vind je hier.

Je kunt mij sponsoren bijvoorbeeld door éénmalig een bedrag te doneren indien ik het doel behaald heb, of door een bedrag (bv. € 0,10) per zonnegroet te doneren. (hoe? zie onderaan dit bericht)

Nog leuker: je kunt ook (deels) mee komen doen, door jezelf een x aantal zonnegroeten tot doel te stellen, waarbij je jezelf kunt laten sponsoren.

De Global Mala start op 21 juni om 11 uur en ik hoop rond 12:30 uur mijn 108e zonnegroet te hebben volbracht. Fysiotherapiepraktijk De Molen heeft reeds een bijdrage geleverd door de zaal gratis ter beschikking te stellen. Hartelijk dank daarvoor. (adres: De Molen 61 in Houten)

Iedereen kan komen kijken, je kunt in- en uitlopen om bijvoorbeeld even aan te moedigen, te kijken, mee te doen of te doneren.

Wij hopen op een leuke actie met als resultaat bekendheid dat Yoga bestaat voor mensen bij wie bewegen niet vanzelfsprekend is, met een mooie opbrengst voor onderzoek naar de effecten van Yoga op de ziekte van Parkinson.

Hoe sponsoren? Je kunt een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL37INGB0009561129 t.n.v. M. Overdiep Maryoga onder vermelding van Global Mala 2019 en je naam. Op 21 juni zal er ook een “collectebus” aanwezig zijn.

DANKJEWEL!

NB. Mocht je niet willen dat je naam als sponsor bekend wordt gemaakt wil je mij dit dan even melden?

 

Global Mala op Internationale Yoga Dag: 21 juni 2019