Door het besmettingsgevaar voor het Corona virus kunnen de fysieke yogalessen tijdelijk niet doorgaan. Om de deelnemers toch in beweging te houden is een aantal yogalessen ingesproken. Klik op de items voor het doorlinken.

Geluidsbestanden:

Video opnames via Youtube

*Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent.

Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Er wordt soms gewerkt met affirmaties. In deze yoga nidra wordt gevraagd naar een besluit. Dit kan een wens zijn, een voornemen, een overtuiging of resultaat, of helemaal niets. Alles is goed.

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessie in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap.

 

 

Online yogalessen